OVER ONZ.

JULIETTE & ISABEL: OVER ONZ

Na een carrière in de psychiatrie en kunstbemiddeling besloot ik, Juliette, zelfstandig ondernemer te worden en een winkel te beginnen in het Kleverpark. Op deze manier kon ik mijn kwaliteiten en talenten combineren. Twaalf jaar geleden begon ik met een klein assortiment van woonaccessoires, sieraden en kunst. Al snel merkte ik dat klanten voor het hele concept kwamen, dus was het een logische stap kleding toe te voegen. Mijn uitgangspunten zijn altijd geweest om onderscheidend en betaalbaar te zijn. 

Sinds drie jaar ben ik, Isabel (dochter van Juliette), mede-eigenaar van INZ & OUDS. Als puber combineerde ik mijn bijbaantje in de horeca met het werken in de winkel en leerde op deze manier het ondernemen en retail kennen. Later heb ik voor groothandels als SNURK Amsterdam en SERAX gewerkt, welke ook leveranciers van INZ & OUDS zijn.

We vullen elkaar goed aan door ons oog voor detail, en spreken een brede doelgroep aan. Zo kun je bij ons terecht voor een mooie kaars, leuke kaart, een klein kadootje of een modieus mondkapje. Maar ook voor de perfecte spijkerbroek van onze favoriete merken of een vintage Japanse blouse. We kopen geen vaste merken of grote collecties in, omdat we graag onafhankelijk en wendbaar willen blijven. Daarnaast is ook een dit een duurzame manier van inkopen, iets waar wij ook natuurlijk naar streven. 

Omdat we zelf alles inkopen, is het assortiment in onze winkel (zowel fysiek als online) speciaal op jou toegespitst en adviseren we je graag. We willen je laten zien dat jouw eigen stempel drukken op je garderobe en/of interieur helemaal niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn! 

Hopelijk tot gauw!

Juliette & Isabel 

Theme: Overlay by Kaira