VERZEND- EN RETOUR BELEID.

Algemene verzendinformatie

In de tabel hieronder vind je de verzendopties, verzendkosten en levertijden.

Belangrijke informatie over verzending naar andere landen

Op internationale verzendingen kunnen tolgelden, belastingen en andere kosten die niet opgenomen zijn in de totaalprijs van toepassing zijn.

Verzendopties

OptieKostenLevertijd
Zelf ophalen (bij ons adres)€ 0,00– 
Nederland PostNL€ 4,001 – 3 Dagen
EU-landen (divers)€ 6,952 – 4 Werkdagen

Landen waarnaar we verzenden

België, Bulgarije, Cyprus, Czechia, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Slovakije, Spanje, Zweden.

Herroepingsbeleid

1. Het herroepingsrecht

U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen het gekochte te retourneren. 
Dit geldt alleen voor items aangeschaft via de webshop. Aankopen in onze fysieke winkel vallen onder een ander herroepingsrecht: daar is de retourtermijn 8 dagen en verstrekken wij een tegoedbon in ruil voor het geretourneerde. 

*Afgeprijsde producten, producten die in de sale zijn gekocht kunnen niet worden geretourneerd.
** Oorbellen kunnen uit hygiënisch oogpunt niet worden geretourneerd.

2. Herroepingstermijn

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. 

3. Kennisgeving van de herroeping

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Inz & Ouds, gevestigd op Kleverparkweg 4, 2023 CE Haarlem) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e- mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor een verklaring afleggen waarin u duidelijk uw wens uitdrukt om gebruik te maken van uw herroepingsrecht.

4. Naleving van herroepingstermijn

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

5. Gevolgen van herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening gebracht worden.

Bij het retourneren/herroepen van aanschaffen in onze fysieke winkel, ontvangt u geen geld terug maar een tegoedbon.

6. Retentierecht

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip het eerst valt.

7. Teruggave van de goederen

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft aan ons [Inz & Ouds te Haarlem] terug te zenden of the overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen* is verstreken.

*In onze fysieke winkel gelden andere voorwaarden omtrent retourneren. Daar is de retourtermijn 8 dagen vanaf het moment van aankoop en wordt een tegoedbon verstrekt.

8. Kosten van het terugzenden

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening

9. Compensatie van de Waardevermindering

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Theme: Overlay by Kaira