DROOG. Salad Sunrise “drizzler”

34.90

Het olie-azijnstel SALAD SUNRISE werd 2007 ontworpen door Arnout Visser en in 2008 opgenomen in de vaste collectie van DROOG AMSTERDAM . Het ingenieuze ontwerp waarbij gebruik wordt gemaakt van de chemische samenstellingen van olie en azijn won in 2007 de prestigieuze RED DOT AWARD.

Het ontwerp is ook aangekocht door het Utrechts Centraal Museum als onderdeel van hun Dutch Design Collectie. En nu kan deze echte Arnout Visser ook jouw salade promoveren!

2 op voorraad

Beschrijving

Deze SALAD SUNRISE van DROOG AMSTERDAM laat op een bijzondere manier de natuurlijke samenstelling van Olie en Azijn zien. De fysieke samenstelling van olie zorgt ervoor dat het altijd boven azijn zal blijven drijven. Je hoeft dus geen twee verschillende setjes meer te kopen! 1 kan met twee schenk mogelijkheden. Voeg eerst het azijn toe en vervolgens de olie om te kunnen zien hoe de twee substanties van elkaar scheiden.

Dit ontwerp van Arnout Visser voor de collectie van Droog is al weer uit 2008 maar blijft een eye catcher op jouw tafel of aanrecht. De karaf van de Salad Sunrise XL is gemaakt van borosilicaatglas en het mooie van deze olie- en azijnset is dat je maar 1 karaf nodig bent voor beide vloeistoffen. De olie en azijn zullen nooit mixen en door de twee schenktuiten kun je ze beide uitschenken. Echt Droog design!

Extra informatie

materiaal

borosilicaatglas

afmetingen

Ø 7.7 x 11 x 24 cm.

prijs

€34,90

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DROOG. Salad Sunrise “drizzler”” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *